Wie zijn wij
ERKOTECH is een innovatief full service bedrijf op het gebied van kunststof spuitgieten.
Met 25 jaar ervaring op het gebied van kunststof spuitgieten bent u bij ons aan het juiste adres om uw product snel
en probleemloos in de markt te zetten.
Het is wellicht een cliché maar problemen kennen wij niet, alleen uitdagingen. Zo werken wij met volle overgave om uw product
te realiseren in iets tastbaars waarmee u de markt op kunt. Of het nu gaat over product ontwerp, matrijzen maken of spuitgieten,
Wij hebben alles in huis om van uw idee een succes te maken.
Daarom werken wij dan ook samen met een groep gerenommeerde ontwerpers, matrijsmakers en kunststofspuitgieters
die onder onze leiding snel en flexibel werken waardoor de doorlooptijden vrij kort zijn.
Milieu technisch gezien zijn wij ook goed bezig vinden wij. Zo rijden onze auto's op biodiesel en bioethanol en ontwerpen
we producten met recycling in het achterhoofd en werken wij samen met bedrijven die milieu technisch hun zaakjes goed op orde hebben.
Wat doen wij
Kunststofspuitgiet consultacy in de breedste zin van het woord.
Dus..... van een simpel idee achterop een bierviltje totdat het product in de winkel ligt.
Wij denken ons te onderscheiden van andere bedrijven door vele standaard disciplines net even iets anders in te richten. Zo werken wij onder andere met een eigen content management systeem waarbij de klant 24/7 op de hoogte is van de ontwikkelingen.
Zo staat innovatie bij ons voorop. Het oude “wij moeten groeien”  blijkt al geruime tijd niet meer te werken. Vernieuwen ofwel innoveren werkt wel waarbij de beoogde groei dan vanzelf komt.
Creeren, innoveren en vervolgens oplossingen zoeken, dat is wat we doen. Met deze filosofie trekken wij onze klanten dan ook met succes door het gehele project heen.
Maar..... Het is altijd makkelijk iets goeds over jezelf te schrijven dus geloof ons vooral niet op ons woord
en kijk even bij wat anderen van ons vinden.
Wat anderen van ons vinden
Klik op onderstaande tabbladen om te zien wat anderen over ons gezegd hebben.
Alles sluiten Alles openen
Case Engelen
CEO at Titoma, Design For Asian Manufacturing
"Hereby I would like thank you for your outstanding work you have done for Automatic Systeme Dreher GmbH Germany (Project Tubotec),
a complex assembly of 11 injected parts realized in export molds made in China.
Your understanding of product design, plastic material properties, and above all the differences in injection mold design preferences in between Western Europe and China has helped us to make this project a success for both TITOMA and our customer.
We are looking forward working with you again on future projects."
Ibo van Zelst
Manager and owner at Caiman CVBA
"Ik kan Eric aanbevelen als een man met grote deskundigheid in spuitgieten, maar met ook een zeer brede kennis van mechanische engineering en technische ontwikkeling, proces begeleiding, enzovoort. Moeilijk of bijna onmogelijk, hij krijgt het voor elkaar.
Ik zou hem aanraden op elk gewenst moment voor elke project."
Mantje Martens
Project manager ABB b.v.
"The deliveries of our new product range "Gale'O" have taken place.
Thanks to the effort at your company we were able to satisfy our customer.
We even did better than expected and also the first reaction from our end-users in France are positive,
we are very happy and proud of this result!
Therefore we would like to thank you for all the efforts you have put into the project"
Ton van de Weideven
Injection moulding proces specialist, troubleshooter and manufacturing engineering
"Ik had ernstige problemen met een zeer complexe matrijs, welke te wijten waren aan de constructie van deze matrijs (zelfs ik als constructeur en leverancier wist niet meer wat te doen), het was tijd om Eric te bellen. Eric analyseerde de constructie van de matrijs, waaruit duidelijk bleek de er fouten en compromissen in de matrijs zaten. Eric heeft oplossingen aangedragen om deze matrijs weer werkend te krijgen."
Bart van Hout
Voormalig Directeur Heudijck kunststoffen Eindhoven B.V.
"Langs deze weg wil ik u bijzonder bedanken voor alle inspanningen die door de firma ERKOTECH zijn verricht in zake het project "Maxi Cosi". De firma ERKOTECH heeft gedurende het project laten zien dat ze als volwaardig partner mee kan denken over technische oplossingen, dat ze in staat is om constructieve details uit te werken in praktische oplossingen en dat ze gewenste veranderingen doeltreffend kan realiseren.
Uw communicatie en flexibiliteit heeft geresulteerd in een effectieve aanpak en een uitmuntend eindresultaat. Hoewel het project van begin af aan een krappe planning kende, is ERKOTECH er ruimschoots in geslaagd om alle door onze klant aangegeven mijlpalen te realiseren."
Arjan Stoffers
Directeur / Eigenaar ASGT B.V.
“Ik ken Eric als een innoverende, technische “pitbull”. Iedere keer als er zich een probleem voordoet, kan ik het aan Eric voorleggen.
Naast een zeer degelijke analyse, komt hij steeds met een zeer overdacht plan van aanpak, met daarbij vaak ongekend ingenieuze technieken
waarmee hij zo goed als elk probleem kan tackelen.
Je zou bijna zeggen dat geen enkel probleem, voor deze man, een probleem vormt. Buiten dit, kan ik het gehele project, van begin tot eind door Eric laten managen. Erg fijn om de uitdagingen met het volste vertrouwen bij Erkotech achter te laten, in de wetenschap dat het goed komt.”